100% kundeservice

30 års brancheerfaring   Professionelt personale Skræddersyet løsninger 110% tilfredshedsgaranti

Uforpligtende tilbud - ring til os på tlf. 30 429 429  

 NTLS  DK

MUSIK | TEKNIK | UNDERHOLDNING 

OM OS

MOBILDISKO

LYD & LYS

KARAOKE

KONTAKT

 

NTLSDK er ikke kun et foretagende - Det er vores livsstil

"Familie-ejet virksomhed siden 1974"

 

Alle har en spændende historie bag sig. Hos os er vi så heldige at det kan forklares kort og simplet: Vi gør det vi er bedst til, fordi vi kan lide det - og har gjort det siden 1974..

 

NTLSDK...

 

Er en bornholmsk hobbyvirksomhed der gør sin karrierer i at levere serviceydelser indenfor musik & sceneindustrien. Vores rødder kan spores helt tilbage til 1974 hvor det første mobildiskotek i vores regi så dagens lys.
 
Er til dagligt ejet og drevet af Bjarne Hansen og sønnen Anders Hansen, der sammen med en håndfuld kyndige medarbejdere varetager de adskillige opgaver og events der afvikles hvert år. Tilsammen udgør holdet en forretning med mere end 35 års erfaring i feltet.
 
dagens lys tilbage i 1974 under navnet Discotek Now & Then. Diskoteket har siden da været grundstenen for vores forretningsområde i form af voksendiskoteker og DJs til mindre og mellemstore arrangementer.
 
Er en 100% familieejet hobbyvirksomhed, der køres uden tilknytning og uafhængigt af andre virksomheder indenfor samme fag.
 
Historiske højdepunkt rummede et år med hele end 4 mobildiskoteker og mere end 16 medarbejdere der rykkede ud hver weekend. Et år med over 120 tilfredse kunder. 
 
Er ansvarsforsikret således at person -og materielskader er dækket ved evt. uheld. NB! Forsikringen er til dags dato aldrig benyttet.
 
Er i dag Bornholms førende indenfor teknik, musik og underholdning for private såvel som erhvervslivet i form af diskoteker og djs, karaoke samt sceneproduktioner.
 
Har et "fast" freelance mandskab bestående af et stab på i alt 5 mand.
 
Drives som en sund og selvbærende virksomhed der udvikler sig i takt med udbud og efterspørgsel.
 

 

 

NT-Light & Sound Gruppen  |  3700 Rønne  |  Tlf. 30 429 429  |  amh@ntls.dk